Menu

Рубрика цитати #1

0 Comments


Здравейте драги гепилници поради големия интерес към постовете на цитати от страниците на gepilnik.com в социалните мрежи, решихме всяка седмица да събираме коментарите под цитатите, защото се оказва, че има доста интересни хора с още по- интересни мисли.

ЦИТАТ

Най-голямата грешка е да отблъснеш човек, който те обича силно, толкова че дори когато си го наранил – остава и те чака. Нарича се истинска любов и се среща рядко в днешни дни. 
Но някога идва момент, в който се нуждаеш от точно този човек, но той вече е продължил напред.


КОМЕНТАРИ

  1. Неизвестна 1

Не бъркайте обичта и любовта. Има три типа любов:Псевдолюбов,любов и истинска любов. ПСЕВДОЛЮБОВТА е последица след влюбване,невинаги се превръща в обич и е като човешкия живот-ражда се и умира оставяйки след себе си трепети. Влюбването и обичта са повърхностни, а любовта-дълбока. Та относно ЛЮБОВТА..Всички сме родени с много видове любови в себе си и всяка една решава към кого да се събуди независимо времето,мястото и обстоятелствата. А веднъж събуди ли се към някого тя никога не умира, а с течение на времето избледнява и се превръща в обич(повърхностно състояние, което може да се изрече с думи) и тази обич остава непокътната и непроменлива до гроб за разлика от обичта превърнала се в такава от псевдолюбов,но само ако е изживяна. Псевдолюбовта невинаги означава обич,обичта никога не означава любов, а любовта винаги означава обич. Да се влюбиш е достатъчен един ден, да обикнеш е достатъчен един месец,а да се събуди у теб любов към някого се случва изневиделица,само за един-единствен миг. Земята си остава повърхност, а океанът е дълбок и има повърхност. Макар и трудно можеш да спреш да обичаш, но е невъзможно да спреш да изпитваш любов въпреки всичко. Земята макар и трудно може да бъде разрушена,но океана не може да се изтръгне.

А ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ се различава от псевдолюбовта и любовта с това че дори не избледнява и не се превръща в обич, защото тя е всичко вътре в нас,което можем да дадем и е израз на истинската ни същност. Псевдолюбовта може да умре за миг..Обичта може да бъде убита. Любовта може да те убие. Истинската любов може да те зарови жив. Да се влюбиш в някого превзема съзнанието ти. Да обикнеш някого превзема сърцето ти. Да се събуди у теб любов към някого превзема целия ти свят. Съзнанието трудно може да обхване сърцето ти. Сърцето лесно може да обхване съзнанието ти..Любовта обхваща сърцето и съзнанието ти на ента степен.

Влюбване-Влюбеност-Обич
Любов-Влюбеност-Обич
Истинска любов……………….

Неизвестен 1

Ти ме удари от земята. 😶

Неизвестна 1

Това не са създаване на представи, а от личен опит. Има разлика между човек, който си създава какви ли представи за нещата и човек, който е преминал през тези неща.

Неизвестен 2

По повод поста реших да напиша нещо мое:
-„Не забравяй, че колелото на живота се върти. Този или тази, който( която) е „Изгарял(а) по теб вече може да не „Гори”, а днес, утре, вдругиден или след време „Изгарщия(изгарящата)….Може да си Ти!!!!!!….

Неизвестен 3

Гепилник шъ ми обяснява за лЮбоВ хъхъхъ
К’во? Нье!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *