Menu

Тайните на тиндър: Изключителното приложение за запознанства на богатите.

0 Comments


Ако сте обикновен потребител на Tinder (или подозирате, че партньорът ви може да го използва зад гърба ви!). Без съмнение сте чули слухове за тайната версия на приложението за запознанства, запазено само за най-богатите, най-известните и най-готините членове на обществото. Е, ние от екипа на Гепилник сме тук, за да ви кажем, че слуховете са действително верни.

Налице е наистина само за знаменитости, изключителната версия на приложението за запознанства, което милиони използват. Добре дошли в Tinder Select (Тиндър Селект).

Тази „тайна” версия на класическото приложение има много предимства за тези, които са достатъчно щастливи да бъдат в нея. Това значително увеличава шансовете за създаване на съвпадения в тяхна полза, а също така увеличава шансовете им да посрещнат някои от най-подходящите членове на платформата въз основа на нивото на интереси, което потребителите показват в профилите си. Ако се опитвате да си представите знаменитост, помислете за приложение, снабдено със супер модели, актьори, милионери и VIP богаташи. Не е трудно да се досетите защо толкова много хора искат да се възползват от тази възможност, поне веднъж в живота си…

Докато Tinder Select (Тиндър Селект) е насочен предимно към тези ВИП-ове, е възможно обикновените потребители да получат  покана. Разбира се, това е по-сложно, отколкото изглежда. За щастие, Гепилник е тук, за да ви каже как работи – и как може да увеличите шансовете си да ви включат. От друга страна, ако вече подозирате, че сте избрани за това, да сте таен член на Tinder Select, тогава и нашата програма за търсене на профили в Тиндър също ще ви помогне!

Пикантни подробности за Tinder VIP

Тиндър Селект е премиум версия на приложението за запознанства, което е променило начина, по който милионите намират любов. Тази подобрена версия работи с предварително заредени данни с високо търсени потребители. Това означава, че ако сте член, ще можете да харесвате някои от най-красивите, физически привлекателни и богати членове във вашия регион. Тъй като това е Tinder за известни личности, в края на краищата, ще получите и лъскаво лого „S“- за Селект и син фон на приложението, което могат да виждат само други членове на Select.

Как действа Тиндър Селект в действителност?

Това е въпрос който изниква в съзнанието на толкова много хора, подобно на въпроса “Дали тя/той е в Тиндър?”.Все въпроси които се крият в сърцата на всеки верен партньор, който подозира, че го лъжат.

Ето как работи всичко това.

Членовете на тайното приложение Тиндър Селект се радват на модифициран алгоритъм, който подрежда коефициентите в тяхна полза. Ако сте получили покана, в потребителския ви профил ще се показват повече хора, а калибърът на тези потребители ще  е много по-висок от този на средния потребител.Освен този уникален алгоритъм, Tinder Select е много подобен на обикновената версия на приложението. Няма специални виртуални VIP стаи, в които да се мотаят богатите и известните. Няма и специални инструменти за търсене или подобни. Можете просто да се насладите на по-добър вкус за запознанства, и поглед на много примамливи потребители, чрез приложението.

Мога ли Аз (или Моят партньор) да се присъединим към Tinder Select?

За да влезете в прекрасния свят на Тиндъра за знаменитости, в повечето случаи ще трябва да сте изключително богати, известни като Благо и Златка, или най-малкото невероятно добре изглеждащи. Целта на играта, според Business Insider, е за Tinder VIP да задоволи всичките си най-ценни потребители, така че да продължат да го използват колкото се може повече време. Дали сте ценен потребител се определя от системата за класиране ELO-резултат на приложението. Системата класира желанието на своите членове въз основа на техните взаимодействия с другите. Специалисти твърдят, че системата и резултатът ви не са само за броя на „Супер харесвания“, които можете да съберете, но със сигурност може да се каже, че харесванията са от голямо значение за това как ще се смята вашето класиране.

И така, какво означава това за нас обикновените хора?

Е, за щастие има една малка вратичка, която може да ви накара да влезете в тази магическа среда на богати и известни хора. Някои членове на Tinder Select могат да канят други да се присъединят към тази тайна платформа. Все още никой не е потвърдил как този вариант наистина работи. Въпреки това, много потребители на Тиндър Селект наистина са потвърдили, че са влезли в приложението, като са получили покани от други членове. За да се запази контролът на качеството, Tinder не позволява на поканените потребители да изпращат свои собствени покани на трети лица, и само най-ценните членове получават тази власт. Ако обаче успеете да оставите добро впечатление на някой от тези потребители, може да се сдобиете с покана.

Дали Тиндър Селект наистина съществува?

Това е труден въпрос, тъй като само тези, които са били поканени в Tinder Select, могат да знаят със сигурност. Въпреки това, всички доказателства сочат, че  наистина съществува, въпреки че собствениците на Tinder никога не са го споменавали официално или дори не са признали съществуването му. Когато става въпрос за тайните на Tinder, това определено е една от най-известните.

Потърсете и вашата половинка с Гепилник, ако не е в Тиндър Селект то поне може би е в Тиндър.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *