Menu

Знаете ли кои са 6-те зодии които изневеряват най- много.

0 Comments


Какви са основните причини за изневяра? Липсата на емоционална близост между партньорите – когато обичта вече си е отишла или във връзката има сериозна криза. Много хора, въпреки че са нещастни от връзката си, не събират кураж да я прекратят, а се впускат в изневяра, надявайки се, че тя ще им помогне поне малко да са щастливи. Днес от екипа на гепилник подбрахме 6-те зодии , които са най-склонни да останат във връзка повече от необходимото и в крайна сметка да изневерят. Молим представителите на посочените зодии да не ни се сърдят!

Стрелците:

„Първенци“ в изневерите винаги са били Стрелците. Няма мъж или жена Стрелец, който да не е изневерявал. Интересното е, че самите те не си вярват, че са сгрешили. В главата им е, че това не е нещо лошо, даже обратното – правото на всеки човек е да бъде щастлив, а те са направили каквото е нужно, за да се почувстват ощастливени. Отделно на това е фактът, че те ще изневерят и след това ще забравят  действията си и искрено ще си вярват, когато ви се заклеват във вечна вярност. Стрелецът е огнен знак, но притежава огромно количество от чертите на въздушните зодии, като мечтае за вечна свобода, твърдата съпротива за обвързване, подкрепяне на различна философия всеки ден и т.н.

Рибите:

Рибите са много умни и артистични, те имат богато въображение и обичат да си фантазират. В някои случаи, когато реалността е твърде дразнеща, Рибите започват да се затварят все повече във въображаемия си свят и накрая решават да превърнат фантазиите си в реалност. Хората от този знак са доста състрадателни, една изневяра ще ги накара да се почувстват много виновни и за определен период от време са много мили към партньорите си. Когато обаче досадната реалност отново им дотегне, Рибите отново са готови да изневерят и да сбъднат някоя своя фантазия.

Лъвовете:

Лъвовете са обсебени на тема внимание. Когато Лъвът не получава достатъчно внимание от половинката си, той не се свени да го потърси на друго място. Лъвовете много държат на страстта, на тръпката и приключението, ако заподозрат, че другият ги приема за даденост и вече не е толкова запленен от тяхната особа, те ще направят всичко възможно, за да го пленят отново. Готови са дори да създадат излишни драми само и само да им обърнат внимание. Затова често животът им прилича на латино сериал! Ако един Лъв изневери, той най-вероятно ще си признае или след това ще скъса с половинката си, за да започне нова връзка. След това може да изневери и на следващата, докато не срещне човек, който наистина ще го обожава.

Раците:

Раците са крале на емоционалната изневяра, те са много емоционални и отговорни личности. Те са добри и състрадателни, когато става дума за приятелите и семейството им, но в любовта нещата стоят наопаки. Ако Ракът не усеща достатъчна близост с партньора си, ако вижда, че не го разбират, той може да намери разбиране на друго място. Ракът не изневерява заради тръпката, той изневерява, когато се чувства неразбран и недооценен.

Водолеите:

Водолеите са много любознателни и свободолюбиви, те обичат да пробват нови неща и да намират нови приключения. Едно от най –важните неща за тях е да са свободни да правят каквото си поискат. Ако връзката им е станала твърде еднообразна или партньорът им ги задушава, те отново ще бленуват за свободата и може да изневерят. Ако го направят, ще бъдат разкъсвани от угризения, защото знаят колко лошо са постъпили. Но в крайна сметка новите неща ги привличат твърде силно и ако половинката им не обича експериментите и приключенията, Водолеите ще си потърсят друга любов.

Козирозите:

В интерес на истина Козирогът обича да бъде с човек, който го цени, задоволява нуждите му и се държи мило с него, той едва ли някога ще изневери. Ако във връзката му все още има някаква искра, нищо не може да го изкара от правия път. Но ако Козирозите не са щастливи от връзката си, ако тя е станала твърде монотонна и двамата нямат какво да си кажат, могат и да се решат на изневяра. Козирозите обикновено изневеряват само физически – те може много да обичат партньора си, но скуката ги задушава и понякога искат да изпитат нещо ново. Дълго време след тази тръпка, те няма да не изневерят отново. Важно е да отбележим, че много трудно ще хванете Козирог в крачка, защото хората от тази зодия са умели измамници.

Едва ли зодията може да даде прецизно и точно определение на характера на даден човек, но със сигурност придава специфичен нюанс на поведението му.

Изневярата има много лица и имена. За едни е „предателство“, за други „нищо особено“, за трети е нещо необходимо, а за четвърти – абсолютно непростимо. Всеки обаче има правото да разбере дали половинката му  изневерява без значение от пол или зодии- gepilnik.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *