Menu

Отървете се от профила си в Тиндър веднъж и завинаги.

0 Comments


Скъпи гепилници предполагам много от вас са се сблъсквали с проблема да „Как да изтрием профила си в тиндър“, и не са успявали да се справят.

Ако тези от вас които само са изтрили приложение от смартфона си мислят, че всичко е готово, приключило и завършено- жестоко се лъжете проверете в гепилника сoбствения си профил и с изненада ще откриете, че сте още в мрежата на Тиндър.

Ако само натиснете LOG OUT и след това изтриете приложението, снимките и профилът ви все още ще се показват в Тиндър.

Нека да предположим, че ви е писнало от Тиндър, и искате да го изтриете. Преди да го изтриете трябва да следвате следните стъпки:

  • Влизате в Тиндър
  • Натискате Settings
  • Delete Account- в този раздел тиндър ще ви попита дали искате да изтриете акаунта си или само да го замразите (Pause my account)
  • Избирате delete account
  • Влизате в настройки на телефона>>> Приложения>>> Деинсталирате

Готови сте ако сте следвали тези пет елементарни стъпки вече нямате акаунт в тиндер и профилът ви няма да се показва в социалната мрежа за свалки, но ще остане видим за 2 седмици за хората, които вече са ви харесали. След този период цялата информация за вас би трябвало да изчезне или поне така обещават от Тиндър.

Как да разбера дали профила ми е изтрит?

Има няколко причини, поради които бихте искали да знаете дали сте изтрили профила си в Tinder. Или може би сте любопитни дали вашият партньор все още е в приложението и дали е активен? Или сте съвпаднали с перфектния човек, с когото сте имали големи очаквания. Но един ден  просто по чудо изчезва. Първият знак, ако сте съвпаднали – изчезват ли от съвпаденията ви изтритите профили- ДА след 2 седмици. Когато потребителят изтрие потребителския си акаунт, всичко се изтрива от системата – техните снимки, местоположението и мачовете им! Но това е доста трудно да се каже само по този начин, тъй като съвпадението  ви може  просто да ви е махнало от неговите съвпадения…

Показва ли Тиндър неактивни профили?

Да, и се надяваме, сега всичките ви въпроси относно неактивните потребители на Tinder са получили отговор. Не забравяйте, че ако желаете никога повече да не ви виждат в Tinder, трябва да изтриете профила си!

След като направите всички стъпки или сте помолили половинката си да ги направи за ваша най- голяма безопасност можете да проверите дали сте се справили адекватно със задачата в gepilnik.com.

Също така ако в искате новото ви гадже да не разбира, че сте имали профил в Тиндър. Погрижете се да инсталирате приложението наново да следвате стъпките. И да изтриете профила си, след това проверка в гепилника и всичко е 6.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *