Menu

Какво трябва да знаете за разобличаването на изневяра.

0 Comments


Разобличете изневярата.

Всъщност в днешно време разобличаването на изневеряващите е възможно по няколко начина. Мисля, че преди да влезем в детайли, как да се разобличим измамниците онлайн, ние трябва да дадем определение кой е измамник? Какво е измама? Това може да е по-трудно, отколкото изглежда. Има някои очевидни случаи, например, както посочи Дана Уайзер, асистент в Тексас Техник, в списание Женско здраве в САЩ. Да, да, има хора в отворени отношения, където има изрично съгласие, че „всичко върви“. Но какво ще кажете за останалите от нас? Какво е изневяра? И как се разобличават изневеряващите онлайн?

Ами единственото, по което можем да се съгласим е, че има широк спектър от видове изневяра. Те могат да варират от интимна афера с някой извън вашата връзка, до онлайн разговори с някого.

Според няколко експерта, има 5 основни вида изневяра.

1.Физическа изневяра.

Това е най-очевидният тип и причина за повечето разводи. Докато тя може да варира от целуване до всички сексуални контакти, повечето двойки са съгласни, че всеки физически контакт със сексуално намерение е изневяра.

2. Психическа изневяра.

Според експертите е нормално хората сексуално да си фантазират за привлекателни хора. Това може да се случи с хора, които са едновременно обвързани или не. Въпреки това, когато тези мечти започват да се променят в поведенчески модели, това се счита за изневяра.

3. Емоционална изневяра.

Това е един от най-субективните видове измама. Романтичните чувства към някой друг, се счита за изневеря в зависимост от интензивността на тези чувства. Тъй като чувствата не са количествено измерими, ще бъде трудно да се определи къде е тънката линия на изневярата. Истинският определящ фактор за емоционалната изневяра, и единственият, който може да произведе конкретен отговор, е дали някой предприема действия по отношение на тези романтични чувства.

4. Тайните разходи/ Криенето на пари.

Сред петте категории, определени от експертите, се включват и „тайните разходи“. Според психо-терапевтът Макс Лундквист, скриването на харчовете от партньора ви се възприема от някои хора като вид изневяра.Това е форма на егоизъм към “екипния” аспект на връзката и е често срещано явление сред неспокойните двойки.

5. Тайната дейност в социалните мрежи.

Петият и най-подходящ за нас би бил, да, предположим, онлайн изневярата! И ние сме експерти по този въпрос, така че ще напишем малко повече по темата. Експертите казват, че има два вида онлайн изневяра. Първият, който е абсолютно сексуален например, продължаваш да харесваш публикации от бивши любовници. И вторият е не задължително сексуален, независимо дали говорите с хора в Instagram или използвате приложения за запознанства като Tinder.

Как да разберем кой ни е изневерил физически?

Съществуват милиони методи които могат да ви помогнат да разберете дали ви изневеряват физически.

Да вземем например секса.

Всъщност това е един от първите наистина ясни признаци за съществуваща изневяра или за замисляна може би несъзнателно такава. Това е човек, когото обичаш и цениш, съответно и той теб, или човек, когото не познаваш – например проститутка или еднократна забежка. Имаш ли проблеми с някого, сексът винаги страда като качество и количество.” Понякога аз сравнявам секса със стрелката на бензиномера в колата – показва колко още “гориво” е останало в резервоара. Сам по себе си сексът не е гориво, единствено показва има ли такова.


За изневеряващите практически е невъзможно да променят признаците, свързани със секса. При жените е значително по-явно и видимо охладняването към сегашния партньор. По-рядко се случва да искат разнообразие в секса, обикновено просто не искат секс или го правят по задължение, чувствайки се жертви.

При мъжете желанието за нови сексуални практики става по-осезателно. Желанието за секс играчки, бельо, нови пози… От друга страна, като мъж мога да кажа, че изневярата далеч не е единствената причина да искам такива неща.

Близките

Често ваши общи приятели и познати започват да се държат особено. Те или знаят за изневярата, или им е разказано какъв ужасен съпруг или съпруга сте. Това аз го наричам “подготовка на общественото мнение” и по-често се прилага като тактика от жените. Подготовката обикновено включва близки приятели, родители, брат, сестра. Ако е жена, “подготовката” задължително включва и майка й – тя е сигурен съюзник, независимо от обстоятелствата. Понякога се случва изневеряващите значително да променят отношението си към вашето семейство, вашите родители и роднини. В лоша посока, разбира се.

Съществуват още много методи с които можете да разобличите физическата изневяра, но нека се върнем на темата от която ние от гепилник разбираме най- добре а именно Онлайн изневярата.

Как да разобличим онлайн изневяра?

Това ни води до крайния тип изневяра според експерти, тайна дейност в социалните мрежи. Тук очевидно на помощ ви идва gepilnik.com. Имате няколко възможности в социалните медии. Можете да влезете в профила им във Facebook, да влезете в Instagram, да разцъкате месинджъра, но имате нужда от достъп до телефона им. Повечето хора обаче смятат телефона си за лична вещ и това би било навлизане в личното им пространство, особено ако партньорът не е направил нещо лошо. Също така шансовете са, ако те всъщност говорят с някой зад гърба ви, вече са  изтрили тези разговори, така че вие ще трябва да проверявате няколко пъти, за да ги гепите на тясно.

Един добър начин да разберете дали гаджето изневерява, без да повдигате подозрения или да прониквате в телефона им, е: да ги откриете в най- популярната мрежа за свалки, Tinder. Gepilnik.com е най-добрият начин за разобличаване на изневяра онлайн с търсене на профил в Tinder в три прости стъпки. Въведете техните имена, вашият имейл, местоположение и ние ще предоставим всички съответни профили в областта, кога за последно са използвали Tinder. И това се случва напълно анонимно, няма кой да разбере,че сте го търсили през гепилника, освен ако вие не решите да разкриете истината и ви е писнало и сте гепили прелюбодееца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *