Menu

Попитахме потребителите на Тиндър: „Кои са песните от Спотифай, които ви възбуждат най-много?“

2 Comments


През 2016г. Tinder и Spotify обявиха партньорство, което ще даде богат музикален бонус във вашия профил за запознанства.

Тиндър ще ви позволи да изберете всяка песен от Спотифай, за да се покаже като “химн”, един вид лична песен тема, която потенциалните ви забивки могат да слушат, без да напускат приложението. Можете също да изберете да покажете на Tinder най-добрите си изпълнители в Spotify, ако искате да дадете на хората които искат да се згаджосат с вас по-пълна картина на това, което обичате да слушате.

Главният изпълнителен директор на Tinder Шон Рад цитира за Business Insider, че тази функция е нещо, което Tinder иска от самото начало и активно обсъжда със Спотифай вече две години.

“Музиката е голям аспект от това как хората се срещат”, казва Рад. “Вие общувате около музиката, която обичате. Тя говори много за вашата личност и какви са вашите интереси.”


Този съюз има две основни ползи за Tinder, казва Рад:

 • Тиндър е станал наистина добър в представянето, но сега Рад иска да помогне повече на хората да започнат разговора, казва той. Това е една от причините, поради които Tinder внедри интеграции със Спотифай и Инстаграм. Това дава на хората нещо, за което да говорят, улики, които може би ще провокират по-вдъхновено въвеждащо послание от “Хей”.
 • Втората полза от интегрирането на музиката в Tinder е малко по-неясна: как музикалните вкусове действително влияят на романтичната съвместимост. Докато Рад цитира социологически проучвания, които показват, че има разлика, той просто не знае точно колко е ефективно. Разбирането на ролята на музиката в съвместимостта е нещо, което Tinder ще трябва да „развие с времето“.

Много хора казват, че музиката влияе върху това, кого избират. Скоро ще има добри данни за това дали това е мит или всъщност е истината.

Вълнуващо! Но това, което всички ние наистина искаме да знаем е как да използваме интеграцията на Spotify в намирането на перспективни срещи за нас. Затова попитахме няколко потребители на Tinder:

Кои са песните от Spotify, които ви възбуждат най-много?

Триша, 35 години

Бих казала или „blank space” от Тейлър Суифт, или „formation” от Бионсе, ще ме възбудят най-много. О, почакайте, има ли в Спотифай, Meatloaf? Нищо не ме кара да се подскачам и да се подмокрям, когато чуя пианото в песента „I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)“.  Хе хе, нека кажем само, че съм „готова“ когато чуя тази песен.

Хилъри, 29 години

 Meatloaf- I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That). Тази песен направо ме подлудява когато я чуя се възбуждам адски много.

Ванеса, 26 години

Толкова съм над тези глупости с онлайн запознанствата. От кога стана така, че да е задължително романтиката и запознанствата да вървят ръка за ръка. За мен не е нормално някакви мениджъри от силиконовата долина пишещи кодове и намиращи подходящи партньори за мен посредством GPS, да решават кой е подходящ и кой не и да убиват магията на любовта. Но все пак ако трябва да избирам коя е песента то без колебание бих избрала Meatloaf- I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That).

Саманта, 24 години

Е, в най-смелите ми мечти, разбира се, бих искал да чуя, Meatloaf- I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That).  Но проблема е, че вече момчетата рядко слушат тази песен. Майка ми и баща ми са се влюбили на тази песен може би оттам я харесвам толкова. Определено ако видя тази песен в нечии Тиндър профил, задължително ще го харесам и дори бих излязла на среща с този мъж.

Фредерик, 37 години

Ооо, това е добро, живеем в толкова вълнуващо време за романтика, а? Позволете ми да затворя очите си и да си го представя… .ОК, значи прелиствам профила на потенциалната мацка, щраквам върху песента и и каква песен ще ме накара да стана на кокал. Твърд като варен бук? Хммм, чувам глас на мъж. И този глас е Meatloaf- I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That).

Брандън, 27 години

Това, което искам да видя в Спотифай в профила на Tinder на потенциалната половинка, е същото нещо, което търся във всяка жена: правилния баланс между нежност и грубост, показност и скромност. Нито една песен не улавя всички тези атрибути, както Meatloaf- I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That).

Ребека, 33 години

О, Боже мой? В продължение на 5 години съм в сериозни отношения, така че дори не знам как тази работа с онлайн запознанства вече работи или от какво се възбуждам повече. Мога ли да си поиграя с приложението ти Tinder, изглежда толкова забавно! – Ах ти палавница а дали твоят мъж с когото си в сериозни отношения вече 5 години не иска да си поиграе с приложението gepilnik.com .

Отзиви

И така драги гепилници представихме на коя песен най-много се подмокрят, надървят, възбуждат, възхищават американците. Сега е време да споделите в коментарите вашата гледна точка коя песен най- много според вас би повлияла на запознанството ви с нов партньор.

Мнението ви е важно за екипа на гепилник защото с ваша помощ ще напишем следващата статия а именно „Кои са песните, които ви възбуждат най-много?- България“.

Можете да споделяте истории като гореописаните или само песните, не е задължително да са български песни, можете да попитате приятели какво е тяхното мнение. Също така можете да споделите песен която провокира романтика и такава която ви възбужда пишете коментирайте и се забавлявайте. Ще ви представим и списък с възможни варианти:

 • Robin Thicke- You are my fantasy
 • Daft Punk ft Pharrell – Get Lucky
 • Bruno Mars – Gorilla
 • Cee Lo Green – Fuck You
 • Aaliyah – One In A Million
 • Jane Birkin and Serge Gainsbourg – Je T`aime,… Moi Non Plus
 • Closer – Nine Inch Nails
 • Hess Is More – Yes Boss
 • Meatloaf- I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)
 • Robin Thicke – Blurred Lines
 • The Rolling Stones – Let Me Down Slow
 • Aerosmith – Love In An Elevator
 • LL Cool J – Doin` It
 • R. Kelly – Bump N` Grind

Очакаваме мненията ви с нетърпение, за да довършим с конкретна информация следващата статия „Кои са песните, които ви възбуждат най-много?- България.

2 thoughts on “Попитахме потребителите на Тиндър: „Кои са песните от Спотифай, които ви възбуждат най-много?“”

 1. Temelko says:

  Прекрасна статия! Благодаря ви.
  (призовавам повече хора да пишат на крилица)

 2. Иван Петров says:

  с парчето на LL Cool J направо се събличат сами

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *