Menu

Какви са причините да създадем Гепилник и как работи.

0 Comments


Разберете дали половинката ви изневерява с тази иновативна програма.

Едно от безспорно най-приятните чувства в човешкия живот определено е да намериш подходящ човек, с когото да изживеете красиви моменти заедно, като-незабравими пътувания, запомнящи се изживявания, брак, деца, внуци. Човечеството винаги се е стремяло към намиране на съвършения партньор за постигането на тези емоции, знаейки, че перфектни хора не съществуват. Въпреки многото недостатъци, които хората намират в останалите, те все някак си намират начин да се обичат силно. Точно това прави живота ни толкова прекрасен и необяснимо интересен. Както във всички хубави приказки все пак има едно ”НО”, което има силата да завърти живота ви на 180 градуса и от „хубава приказка“ той да се превърне във „филм на ужасите“. Хората свикват с недостатъците си, но има един с който малко хора са способни да се съгласят и той е изневярата.

ВЛИЯНИЕ

Има много фактори, които влияят това да се случва и да подтиква хората да го правят. На първо място са доста използваните социални мрежи, които са станали част от съвременния ни живот. Емоционалните фактори също са доста. Като пример е тази извадка „Любовникът винаги кара жената да се чувства „специална” и „желана”, докато съпругът е темерут, безчувствен, с дразнещи навици и т.н. “. Или банални, но актуални причини като тази „изневярата си струва заради тръпката“ и „изневярата е „само секс, никакви чувства” и затова вина не се усеща“. Ние, водени от дългогодишен опит в тази област, можем да бъдем полезни за вас. Обещанието което можем да дадем, не е да предотвратим подобно нещо. Ние от гепилник обещаваме,че можем да ви предоставим информация, чрез която преценката ще остане изцяло ваша.

Решение

Решението което ви предлагаме, за да предотвратите, избегнете или избягате от подобен проблем е нашият иновативен продукт. Създаден е да бъде изцяло полезен на хора с подобни съмнения. Идеята на продукта е да ви предупреди за проблем във взаимоотношенията ви, свързани с лъжа и двуличие. Продуктът предлага проверка на съществуващ профил на половинката ви в доста известни приложения за запознанства. Които определено са едни от най-използваните приспособления за подобни цели. 2019 година е и всеки носи смартфон в джоба си, реално абсолютно всеки може да се възползва от гепилник. Целта на гепилник е да бъдем ефикасни и ще сме щастливи ако можем да сме ви от полза.

СТАТИСТИЧЕСКО ИЗСЛЕДВАНЕ

42% от потребителите в Тиндър са във връзка.

Потвърдено е: потребителите на тиндър са хора които изневеряват. Не всичко задължително лъжат, но според последни демографски проучвания изглежда, че голям процент от потребителите лъжат. Проучване на GlobalWebIndex разкри, че 42% от регистрираните потребители в тиндър са обвързани- и повечето от тях са мъже.

Първото нещо което ще ви дойде на ум е, че всички потребители в приложението са прелюбодейци, но не всички са нечестни. В защита от Тиндър казват, че фирмата която прави проучването използва нереални данни събрани от милионите потребители по целия свят. Ето ги и фактите: групата на самотниците е най- голяма в Tinder. Тя образува повече от половината база от потребители, която е между 18-24 годишни, и 93% от тях никога не са сключвали брак. Според Британския статистически институт. Така от тиндър се оправдават за лошата статистика свързана с тяхното приложение.

Все пак от GlobalWebIndex, подкрепят информацията на проучването си с факти:

Информацията която събрахме се базира на мнението на повече от 170,000 потребители в интернет от целия свят. Най-голямото продължаващо проучване на онлайн потребители —не е просто отгатване, и не е проведено само във Великобритания. Както от Тиндър предполагат,” работник в компанията ни сподели . “Проучването ни на тиндър се основава на мнението на 47,622 интернет потребители на възраст между 16-64 от 33 различни държави.

“Твърдението на Tinder, че нашата методология е строго и фундаментално погрешна, просто не е правилно. Публикуваме само статистически стабилни числа, а данните от изследванията, за които се съобщава, са широко признати като ефективен начин за разбиране на потребителското поведение.”

Не може да се отрече, че много хора които вече имат съществуващи отношения използват приложението. В интерес на истината бившият  главен изпълнителен директор на Tinder Шон Рад се изказа. Tinder не е толкова приложение за запознанства като “приложение за социално откриване. Като обвързан човек който използва услугите на Тиндър не мисля, че това е приложение за социални игри. Също така го използвам за клюкарстване, за да разбера има ли някой познат вътре (нещо което не би ви се наложило вече да правите ако желаете да разберете просто можете да използвате услугите на гепилник).

” На всеки четири месеца ще свалям Tinder, след като съм бил мотивиран от група от приятели, които се занимават с Tindering. И тогава, часове по-късно, ще го изтрия. Изплакнете, измийте, повторете, или просто към гепилника се обърнете. “

Разбира се, можете да погледнете тази статистика от 42%, и сами да си отговорите на въпроса дали моя/та е в тиндър, дали в момента е там, а ако не можете сами ние от гепилник сме до вас.

Това дами и господа е причината да създадем гепилника, просто искаме да помогнем на хората които са се обвързали с неправилни индивиди които им изневеряват.

Как работи гепилник.

Ще обясня в три прости стъпки как работи нашата платформа създадена, за да помага на хора в безизходица:

  1. Въвеждате две имена
  2. Пишете имейл
  3. Посочвате локация

Останалото оставете на гепилника той ще се погрижи само за няколко секунди да ви удовлетвори с правилен отговор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *